perjantai 27. huhtikuuta 2012

Ärsytyksen multihuipentuma!

Viikko alkoi liikunnan osalta ihan mahtavissa tunnelmissa, kävin juoksemassa ja spinningissä ja stepissä ja... Sitten tulinkin kipeäksi. Oon maannut tiistai-illasta lähtien sängynpohjalla kipeänä. Pöh. Ja yleensähän kipeänä ei juurikaan tee mieli syödä, mutta tällä kertaa tämä ei kyllä minuun pätenyt! Oon siis keskiviikosta lähtien vaan maannut sängyn-/sohvanpohjalla ja joko a.) nukkunut b.) syönyt c.) katsonut elokuvia d.) syönyt ja nukkunut lisää. Painohan oli ruhtinaallisesti alkuviikosta jo 59,1 mihin olin todella tyytyväinen, ja arvatkaa onko se paino nyt sitten noussut. Onhan se. 60,1kg näytti puntari tänä aamuna. Prkl!


Nyt olen jo parantumaan päin, mutta viikonlopun joudun olla ihan kotosalla ja urheilematta, jotta varmasti parannun. Jälkitaudit tällaisen kipeilyn jälkeen on viimeinen asia jota itselleni toivon.

Mutta ensi viikosta lähtien alkaa sitten sellainen treeni ja syömisen tarkkailu ettei mitään rajaa. 31.5 tavoitepainon saavuttamisesta on ihan turha haaveilla, niin etanavauhtia tässä mennään. Project Summerista taitaa tulla nimensä mukaisesti Project Summer, eli projekti jatkuu vielä kesälläkin...

Laskeskelin kuitenkin toiveikkaana, että tarkemmalla dieetillä ja entiseen malliin jatkuvalla liikunnalla paino kyllä ehtii vielä tippua. Joten tällaisia takarajoja toivon viikoittain saavuttavani ja näihin pyrin:

6.5 59 kg
13.5 58,4 kg
20.5 ~57.7 kg
27.5 57 kg
3.6 56,5 kg
10.6 56 kg
17.6 55,5 kg
20.6 (Juhannus) 55 kg
1.7 54,5 kg
8.7 54 kg
15.7 noin 53,5 kg

Näillä mennään. Piiruakaan en kyllä enää anna periksi! Tässä ei ole paljosta kyse, 5-6kg pudotuksesta mikä ei todellakaan ole mahdotonta. Tsemppi on ainakin kova, kunhan tästä harmistuksesta pääsen yli.

Joka tapauksessa mukavaa viikonloppua kaikille! Ensi viikolla jatkuu taas superurheilullinen ja ennen kaikkea terveellinen elämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti