maanantai 16. huhtikuuta 2012

Motivoivia before & after -kuvia

Netti on pullollaan motivoivia before & after-kuvia, jotka saavat ainakin itseäni hurjasti tsemppaamaan tässä laihdutusprojektissa. Joistain kuvista ei millään voisi uskoa, että after-kuvassa on todellakin sama ihminen! Vai mitä sanotte näistä? :)









Aivan huikeita muutoksia, ei voi muuta sanoa!

7 kommenttia:

  1. Nää on kyllä tosi motivoivia! Varsinkin kun toi kolmannen kuvan ennen kuva näyttää ihan mun kropalta nyt, joten voin tähdätä samanaliseen jälkeen tulokseen! ;)

    - Sofia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Nää on kyllä siinä mielessä tosi hyviä että jos joku before-kuva muistuttaa omaa kroppaa, niin voi vähän kuin katsoa tulevaisuuteen ja nähä miltä oma kroppa voi näyttää :) Motivoi ihan tosi paljon!

      Poista
  2. Uskomattomia kuvia, jos on tosia! Skeptisenä ihmettelen, mihin se kaikki irtonahka on mennyt noilla naisilla tollasen painonpudotuksen jälkeen... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, niinpä :) Ei tietoakaan irtonahasta tai raskausarvista, taitaa olla vähän photoshopinkin ansiota osa kuvista ;) Mutta onhan näitä silti kiva katsoa ja saa samalla itselle motivaatiota :)

      Poista
    2. Heh, toimii kyllä motivaation lähteenä, vaikka iteltään ei saiskaan photoshopattua niitä irtonahkoja tai arpia pois ;)

      Poista