sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Plus miinus nolla


Mulla meni liikunnat ja syömiset jotenkin ihan sekaisin lomalta palattuani. Keskiviikko-lauantai-välisenä aikana oon käynyt kerran juoksemassa tunnin verran ja syönyt ihan miten sattuu. Perjantaina oli taas palkkapäiväkahvitus ja eilen oltiin elokuvissa ja elokuviinhan ei voi mennä ilman irtokarkkipussia.. Huoh. En edes oo uskaltanut mennä puntarille katsomaan painoa etten masentuisi. No mutta nyt on repsahdukset repsuttu ja nyt on aika laittaa iso vaihde päälle. Kävin äsken kaupassa hakemassa GoFatGo-dieettiä varten kaikki eväät enkä mitään muuta ylimääräistä. Ensi viikon liikuntasuunnitelmat on tehty ja kalenteriani katsottua oon ihan tyytyväinen, koska vielä on loppujen lopuksi hyvin aikaa saada itsensä kesäkuntoon. Ja projektihan jatkuu vielä kesälläkin, mutta nyt olisi tärkeintä saada ensin se paino entisiin mittoihin ja sen jälkeen alkaa ns. hienosäätö. :)

Tänään menen BodyStepiin, jotta saan taas tästä liikunnallisesta elämästä kiinni. Ja ensi viikolla on luvassa liikuntaa maanantaista torstaihin. Torstaina lähdenkin sitten toiselle paikkakunnalle työhaastatteluun! :) Unelmani on siis lähempänä toteutumista. Suunnitelmissanihan on siis tämän projektin alusta alkaen ollut myös muuttaa kesällä toiseen kaupunkiin ja aloittaa siellä uudessa työssä. Yksi motivaattori tässä laihdutuksessani on nimenomaan ollut se, että kun muutan toiseen kaupunkiin, olisi ihanaa aloittaa elämä ja asuminen uudessa kaupungissa tyytyväisenä omaan kroppaansa. :) Ihanaa, kun oman unelman ja suunnitelmien toteutuminen on taas askeleen lähempänä. :)

Sitä ennen tiedossa treeniä ja vielä kerran treeniä.. Tältä näyttää:

SU BodyStep
MA BodyAttack + Spinning 45min
TI Spinning45min + Kuntosali (treeni 1)
KE Juoksumatto 1h
TO Kuntosali (treeni 2)
PE-SU vp

Harmi kun nyt huhtikuun 2 viimeistä viikonloppua ovat menoa täynnä eikä mahdollisuuksia liikuntaan ole, mutta se tarkoittaa lähinnä sitä että sitten viikolla täytyy treenata oikein huolella. :)

Nyt hetkeksi työjuttujen pariin, ja sitten se BodyStep. Kyllä tämä tästä taas lähtee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti