tiistai 10. huhtikuuta 2012

Show must go on


Pitkästä aikaa blogin parissa! Olin Pääsiäisen ajan Lapissa laskettelemassa, ja koitin tehdä blogipäivitystä siellä mutta kun puhelin oli jo sadatta kertaa päivityksen yhteydessä vain huutanut "errorerrortapahtuivirheeivoidayhdistää" ymsp niin jätin suosiolla blogin päivityksen siihen hetkeen kun palaan takaisin kotiin. Kotiuduin illalla ja sehän on sen merkki että kesäkuntoprojekti jatkuu nyt täyttä höyryä kesäkuulle saakka! :)

Ja pakko sanoa että tuolilta olin tippua kun näin, että tänne on tullut ihan hurjasti lisää uusia lukijoita! Tervetuloa siis kaikille uusillekin lukijoille. :)

Pääsiäisenä ei ainakaan liikunnasta ollut puutetta, laskin että pe-ma aikana ehdin viettää n. 20h rinteessä lumilautaillen ja n. 8h ladulla hiihtäen. Tosin tätä huikeaa liikuntamäärää ehkä hieman himmasi se, että tauoilla tuli maisteltua kaakaota ja iltaisin herkuttelin ilman huolen häivää pääsiäismunilla ja muilla herkuilla. Mutta eiköhän tuo ollut ihan sallittua noin suurella liikuntamäärällä ja ihan siitäkin syystä, että oli loma :) Nyt kuitenkin on tiedossa sitten karu paluu takaisin ruotuun ja nyt jatkankin toukokuun loppuun ihan täysin GoFatGo-ruokavalion mukaisesti. Töissä en pysty noudattamaan laadittua ruokaohjelmaa 100-prosenttisesti koska en voi siellä alkaa ruokia punnitsemaan eivätkä ruokavaihtoehdot todellakaan aina sovellu GFG-dieettiin, mutta muuten pystyn GFG-ruokavaliota noudattamaan.

Aiemmin lupailin, että laitan joka kuun lopussa before & after -kuviin lisäyksen, mutta sitä ennen on käytävä ostamassa uusi kamera... Tai löydettävä vanha. Kamerani nimittäin on mystisesti kadonnut tai sitten varastettu, en löydä sitä mistään ja muistan että olen junassa selaillut kameran kuvia ja laittanut sen laukkuuni, ja sen jälkeen en koko kameraani ole nähnyt. Olen penkonut kotini ylösalaisin mutta kameraa ei löydy mistään. Tosin jotenkin epäilyttää että kuinka joku olisi pystynyt kamerani nyysimään, koska laukku oli vieressäni junassa ja muistaakseni koko ajan kiinni. Täytyy jatkaa etsimistä, kamerassa olisi kuitenkin n.300 kuvaa joista osaa ei ole edes tallennettu tietokoneelleni...

Lopuksi vielä tämän viikon menneet ja tulevat liikunnat:

MA Lumilautailu 6h
TI vp
KE Spinning45min + kuntosali (treeni2)
TO BodyStep
PE Juoksumatto 1h
LA Spinning 45min + keskivartalotreeni 30min
SU Kuntosali (treeni 1)

Sellaista siis loppuviikosta luvassa. :) Nyt on pakko mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas huomenna töihin! Hyvää yötä! :)

4 kommenttia:

  1. Joo:D ihan kivat noi liikunnat:) mää en oo jaksanu ny oikee tehä mitään.. Joo:) jos sitä tällä viikolla taas alkais lenkkeilen:) joo ja tsemppii ja käy kurkkaan myös mun blogia

    kohti-kevyempaa-elamaa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tulispa joka viikko tuon verran liikuttua :D Eihän sitä aina jaksakaan liikkua, jos ei huvita niin pitää ennemmin hetken "motivaatiovapaata" ja jatkaa sitten taas täydellä teholla :) Tosin kaverini kerran neuvoi että jos ei huvita lähteä liikkumaan, niin lähtee kuitenkin ja jos se liikunta tökkii vielä 15min jälkeenkin niin saa lähteä kotiin. Oon muutaman kerran kokeillut ja tuon neuvon avulla on muutamat salillelähdön jättämiset vältetty :) Ja kiitos samoin, tsemppiä! :)

      Poista
  2. kiva kun kirjoittelit taas! Olen kohtuullisen uusi lukija ja mietinkin, koska kirjoitat seuraavaksi. Itelläkin on kesäkuntoon2012 projekti menossa ja täytyy sanoa, että et ole varmastikaan ainut, joka herkutteli pääsiäisenä ;)! Tsemppiä GFG dieetin kanssa ja toivottavasti kamerakin löytyy :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Koitan kirjoittaa jatkossa ihan päivittäin kuinka projekti etenee! Paljon tsemppiä kesäkuntoprojektiisi! :)

      Poista