sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Happy! :)

Kamerani löytyi!!! :)


Viikko sitten päivittelin että kamerani on oudosti kadonnut ja pohdin myös vaihtoehtoa, että se olisi varastettu minulta junassa. Olen jo pari kertaa syynännyt asuntoni lattiasta kattoon ja yrittänyt löytää kameraa - tuloksetta. Äsken työhommia tehdessäni sai jonkun ihme puuskan ja aloin etsimään kameraa asunnostani uudestaan. Tällä kertaa etsinnät tuottivat tulosta, kun aloin etsimään kameraa eteisen vaatekaapista.. Kamera löytyi yhden toppatakkini hupusta.

En voi sanoin kuvailla kuinka onnellinen sillä hetkellä olin :D Olin jo valmistautunut uuden kameran ostoon ja murehdin samalla, että kenelläköhän kamerani (ja samalla kaikki kuvani) oikein on, ja millähän ihmeellä rahat riittävät seuraavaan palkkapäivään asti koska 100-200 euron kameran osto ei oikein sopinut tämän kuukauden budjettiin mutta kamera on kuitenkin saatava koska on tiedossa niin monta tapahtumaa joissa kamera on hyvä olla mukana. Loppu hyvin kaikki hyvin :`)

Ja se miksi tulin tätä tänne päivittämään, johtuu ihan siitä syystä että tämähän tarkoittaa sitä, että pystyn taas ottamaan uusia after-kuvia! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti