maanantai 23. huhtikuuta 2012

Motivaatiofarkut!

Löysin ihan huikean konkreettisen tsemppaajan laihdutukseen ja kiinteytykseen! Muistin tänään eräiden 6 vuotta sitten ostamieni farkkujen olemassaolon ja ampaisin heti vaatekaapilleni sovittamaan niitä. Olen pitänyt niitä viimeksi 6 vuotta sitten kesällä, kun olin lähes hoikimmassa kunnossa ja silloin farkut istuivat päälleni hyvin. Siitä se hidas ja tasainen painon lisääntyminen sitten alkoikin, ja pian farkut saivat jäädä vaatekaapin hyllylle, yhä suurempien ja suurempien farkkujen alle..
Äkkiä testaamaan! Tosin kuten arvata saattaa, eihän ne menneet edes kiinni. :DSeuraava etappi onkin sitten saada farkut sujahtamaan ongelmitta päälle. :) Kun tavoittelemani 53-54 kilon tavoitepaino on saavutettu, pitäisi näidenkin mahtua taas päälle. Ja siihen pyritään, I won´t stop until I can use these jeans again! :)

6 kommenttia:

 1. Hyvää motivaatiota antaa tollaiset vanhat vaatteet! itsellänikin on valkoinen minihame, jota pitänyt pari vuotta sitten, ei mene myöskään kiinni edestä, paitsi jos väkisin tunkee jolloin kaikki pursuaisikin yli reunojen :D Mutta tsemppiä sullekin tavoitteeseen, toi koko 26 on kyllä tosi pieni ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tuollaiset antaa heti paljon enemmän motivaatiota kun tietää tarkalleen että onko edistynyt vai ei :) Ja kiitos paljon, toivottavasti tuo 26 on jossain vaiheessa sopiva :)

   Poista
 2. Mikään ei voita motivaatiofarkkuja! Mullakin löytyy paritkin sellaiset kaapista. Farkut eivät valehtele kun ne eivät anna tuumaakaan periksi.
  Olet ennen-jälkeen kuvien perusteella kiinteytynyt hyvin ja ympärysmitat ovat taatusti pienentyneet. En tiedä, millä aikavälillä muutos oli tapahtunut, mutta odotin vielä isompaa muutosta kun sulla on ihan hullut liikunnat. Nostan hattua että jaksat vetää attackin päälle vielä toisen tunnin. Itse olen ihan innoissani, että jaksan nykyään edes sen kuolematta:D Mikäli haluat projektiisi vauhtia, saat sen helposti onnistumaan vähentämällä syötyjä kaloreita kun liikut noin upeasti. Tsemppiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Harmi kun keksin niiden olemassaolon vasta nyt, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan :)

   Nuo before-"after"-kuvat on otettu kuukauden välillä, joten mitään kovin mullistavaa muutosta en vielä odottanutkaan. :)

   Mulla on pahin ongelma juurikin tuo syöminen (ja viikonloput, jolloin on lähes poikkeuksetta jotain juhlia), eli vaikka liikun paljon niin ei siitä laihtumismielessä ole hyötyä koska kaloreita tulee lähes saman verran mitä päivän aikana kuluttaa. Se on kyllä sellainen asia johon koitan kovasti saada muutosta!

   Poista
 3. tsemppiä! noi on kivan näköset housut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Muistan että ne oli todella kivannäköiset päällä (silloin kun ne siis vielä mahtui päälle:D) joten tsemppaa kyllä paljon hoikistumaan että mahdun niihin taas :)

   Poista