keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Changes to plans


Yllätys yllätys, viime viikolla suunnittelemani liikunnat eivät ole menneet täysin suunnitelmien mukaan, vaan olen korvannut jumppia toisilla jumpilla kiireistä johtuen. Aluksi hieman harmitti, etten pysynyt alkuperäisissä suunnitelmissani. Mutta pääasia on, että noudatan tekemääni suunnitelmaa, jossa on kuitenkin joustovaraa eli voin tarvittaessa muuttaa liikuntasuunnitelmiani. Ilman suunnitelmia tästä laihdutusprojektistani ei joka tapauksessa tulisi mitään, sillä tarvitsen jonkinlaisen suunnitelman sille mitä tulee tapahtumaan, ja sen avulla pystyn taas orientoitumaan liikuntaan. Jos en suunnittelisi liikuntoja, jäisin hyvin helposti vain sohvanpohjalle makaamaan.

Ja onneksi pitkä työpäivä ei ole este liikunnalle, sillä kuntosalillani myöhäisimmät jumpat alkavat noin klo 20.30. :) Mutta tähän mennessä olen siis käynyt maanantaina BodyAttackissa (-409 kcal) ja eilen BodyStepissä (-512 kcal). Tänään menen tekemään puolen tunnin vatsa-selkätreenin ja sitten zumbaamaan. Ja huomenna olisi tiedossa street-tanssitunti ja 30min käsitreeni.

Tähän mennessä on kyllä ollut kiva viikko liikuntojen suhteen, fiilis on ollut hyvä ja jumpissa on oikeasti ollut kivaa :)

Nyt taidan mennä tekemään välipalaa ja sitten joulukortteja väkertämään. :)

P.S. Aamupaino unohtui! Paino oli tänä aamuna 62,2 kg. Kivi vierähti sydämeltäni, olin ihan varma että paino olisi noussut liikuntatauon ja kipeänä olemiseni aikana yli 63:een... Mutta hyvä näin. Tästä suunta vain alas, alas, alas. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti