torstai 29. joulukuuta 2011

Muutoksia muutoksia


Kävipä sitten aamulla niin, että hyppäsin väärään bussiin! Bussi ei tietenkään mennyt salini ohitse enkä siis päässyt FitnessPilatekseen. Tein sitten aamuisen sightseeingin bussilla ja kotikulmille päästyäni päätin olla niinkin urheilullinen että lampsin kotiini vielä nukkumaan pariksi tunniksi :D

Illalla oli sitten uusi yritys salin suhteen, ja se sujui huomattavasti paremmin! Street-tanssitunti oli peruttu joten menin sen sijaan BodyAttackiin ja sen jälkeen vielä puolen tunnin spinningiin. Spinningissähän minun oli tarkoitus ottaa rauhallisesti ja lähinnä fiilistellä, mutta jotenkin musiikki tempaisi mukaansa ja vajaan puolen tunnin aikana sain kulutettua -240kcal. Tämän päivän miinuskaloreiden saldoksi kertyi siis spinningistä ja BodyAttackista yhteensä -708kcal! :)

Huomenna olisi sitten viikon toiseksi viimeiset treenit. Päätin jättää RPV-tunnin väliin ja menenkin illalla BodyJamiin ja sen jälkeen vielä kuntosalin puolelle tekemään kunnon käsitreenin sekä vatsa- ja selkälihaksia. Lisäksi ajattelin käydä vielä sunnuntaina BodyBalancessa, kunhan olen päässyt takaisin kotiin. Olen siis menossa toiselle paikkakunnalle kavereideni kanssa juhlistelemaan uutta vuotta ja saattaa olla, että edellisillan uuden vuoden juhlinnat ja 3 tunnin junamatka kotiin voivat hieman verottaa.. Mutta ainakin suunnitelmissani on vielä olla sunnuntaina reipas. :)

Nyt taidan vielä hetkeksi uppoutua joululahjaksi saamaani kirjaan, ja sitten nukkumaan. :)

P.S. Suklaaton elämä on kyllä tänään ottanut koville, eikä asiaa paranna yhtään se että majailen tänään vanhempieni luona ja täällä löytyy suklaakonvehtirasioita joka ikisellä pöydällä jonne vain katson! Hieman on siis vaikeuksia tyytyä vain kupilliseen teetä, mutta toivottavasti kirja vie mennessään ja unohdan suklaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti