sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Still alive :)

En ole päässyt pariin viikkoon päivittämään blogiani, huoh!! Ensiksi olin kipeänä ja kun luulin tervehtyneeni, niin ei, enhän mä nyt tietenkään voinut oikeasti tervehtyä, vaan jatkoin kipeilyä sängynpohjalla vielä yli viikon. Samoihin aikoihin tietokoneeni pamahti rikki, ja koska työpaikkani tietokoneella ei pääse millekään sivustolle mikä on luokiteltu personal/social-tunnuksilla, en päässyt päivittämään bloggeriin kuulumisia.

Mutta nyt viimeinkin rikki pamahtanut tietokoneeni on palannut huollosta entistä ehompana ja pääsen jatkamaan bloggailua, jesh! :)

Kuntoilu/painonpudotusrintamalle ei kuulu tällä hetkellä mitään uutta, tai no oikeastaan kuuluu takapakkia. Paino on tuossa kipeänä ollessani päässyt nousemaan tasan alkuperäisiin lukemiin (!) kun liikunta pysyi nollassa mutta syöminen sitäkin suurempana, mikä sapettaa kyllä aika huolella. Mutta ei auta kuin jatkaa eteenpäin! Eilen kävin jo hölkkäilemässä juoksumatolla (-447kcal) ja tänään olin aivan ihanassa uudessa BodyStepissä! En muista ainakaan äkkiseltä mitään BodyStep-ohjelmaa, joka olisi ollut näin kiva, hymyn huulille saava ja silti mukavan haastava ja taatusti hien pintaan nostava tunnin tykitys! Voi että, ensi viikolla on kyllä pakko päästä uusiksi, aivan huippua :) Kävin stepin jälkeen vielä 15min verran tekemässä kuntosalilla vatsoja, selkiä ja kylkiä, ja tämän 1h15min urheilurupeaman kalorisaldoksi kertyi -628kcal. Kevyestihän mun tosiaan piti aloittaa tämä liikunta, mutta.. :)

Ensi viikolla alkaakin sitten taas uusi viikko ja uudet kujeet. Ensi viikko on myös töiden puolesta kiireinen, joten liikuntasuunnitelmat saattavat muuttua vielä monta kertaa. Mutta tällaista olisi tavoitteena:

MA Spinning 45min + vatsa- ja selkätreeni 30min
TI BodyStep
KE BodyJam/Zumba + käsitreeni 30min
TO StreetDance + Spinning 30min
PE vp
LA vp
SU vp

Aika tanssipainotteinen viikko siis luvassa! En tiedä onko tämäniltaisella Tanssii tähtien kanssa -koosteella jotain tekemistä asian kanssa :D Mutta kyllähän nuo tanssijat aivan upeilta näyttivät. Varsinkin kilpailun voittanut Viivi Pumpanen oli aivan upea, kuten alla olevista kuvistakin näkyy!



En ole ennemmin Viivi Pumpasesta (kuten muistakaan misseistä) juurikaan piitannut, mutta kilpailun myötä sain kyllä hänestä aivan erilaisen kuvan. Todella mukavan ja fiksun oloinen, jalat maassa oleva tyttö! Hän ja hänen parinsa kyllä todellakin ansaitsivat voiton, vaikka muutkin parit todella hyviä olivat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti