torstai 29. joulukuuta 2011

Huomenta!


En olisi lomapäivänä normaalisti näin aikaisin ylhäällä, mutta lähden kohta klo 8.00 alkavalle FitnessPilates-tunnille. En ole koskaan käynyt kyseisellä tunnilla, joten saa nähdä mitä siellä on luvassa. Toivottavasti olisi kuitenkin kiva tunti, etten ihan turhan takia herännyt näin aikaisin. Oletettavasti tuo FitnessPilates ei ole mikään hikijumppa, joten olen menossa tänään vielä illalla street-tanssitunnille ja puolen tunnin spinningiin.


Huomenna on luvassa sitten RPV (eli reisi-pakara-vatsa-jumppatunti) ja käsitreeni salin puolella. Lauantaina olen lähdössä junalla jo klo 9 uudenvuodenviettoon toiselle paikkakunnalle, joten joudun jättämään suunnittelemani tunnin hölkkäilyn juoksumatolla väliin. Täytyy siis tanssia lauantai-iltana senkin edestä ;) Mutta täytyy katsoa jos jaksaisin kuitenkin käydä huomenna tai perjantaina edes hetken hölkkäilemässä, asetin nimittäin itselleni yhdeksi tavoitteeksi kehittyä juoksemisessa. Olen aina katsellut kateellisena muita lenkkipoluilla hölkkäilijöitä/juoksijoita, sillä itse en ole jaksanut juosta vuosiin kuin ehkä 10 minuuttia putkeen? Tavoitteenani on siis tämän laihdutusprojektin aikana myös nostaa kuntoa ja olisi hienoa, jos pystyisin jo keväällä tekemään jonkinasteisia hölkkä-/juoksulenkkejä.

Suklaalakko on mennyt yllättävän hyvin, vaikka nyt ei kyllä ole kuin 2 päivää lakkoa takana.. :D Mutta edistystä joka tapauksessa verrattuna siihen, että normaalisti olisin syönyt tähän mennessä kumpanakin päivänä vähintään yhdet suklaapatukat.

Niin ja.. Painoni on tällä hetkellä 60.2kg! En tiedä enää yhtään mitä uskoa. Hetki sitten painoni oli vielä 62,2kg, ja nyt olen muka yhtäkkiä pudottanut painoa 2 kilon verran? Täytyy vielä huomenaamulla tehdä punnitus uudestaan. Mutta jos paino on oikeasti jo 60,2 kiloa, niin.. Se on kyllä hienoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti