perjantai 30. joulukuuta 2011

Motivaatiota

Yksi suurimmista motivoijistani on tuleva kesä. Tuleva kesäni on pyhitetty täysin lomailulle, jolloin tarkoitukseni on muun muassa lähteä lomamatkalle jonnekin lämpimään maahan ja myös muuttaa uuteen kaupunkiin. Yksi parhaimmista asioista kesässä on ehdottomasti aurinko ja lämpö. Se tuo myös muutoksia pukeutumiseen: ei tarvitse enää vuorautua paksuihin talvivaatteisiin, vaan saa pitää kaikkia ihania kesävaatteita. Kesävaatteet ovat kuitenkin usein tiukempia ja paljastavampia. Omasta mielestäni ei ole ihan se ja sama miltä niiden kantaja näyttää. Jokainen elää ja on tietenkin juuri niin kuin haluaa, mutta ainakin itse koen oloni todella epämukavaksi kireissä tai paljastavammissa kesävaatteissa, jos ylimääräisiä kiloja on kertynyt.

Puhumattakaan bikineistä. Yhtenä suurena motivaattorinani toimivatkin bikinikuvat. Haluan tuntea oloni itsevarmaksi bikineissä ja pystyä makoilemaan rannalla miettimättä, kuinka valaalta näytän. Koska oma vartaloni on vielä kaukana bikinikunnosta, toimivat motivoijina netistä poimimani bikinikuvat.




















 Jos nämä eivät hillitse herkkujen syömistä ja innosta treenaamaan, niin ei sitten mikään :) Keskellä talvea voi tietysti joistain tuntua hölmöltä miettiä miltä näyttää bikineissä ja kesäänkin on vielä pitkä aika, mutta itseäni ainakin kovasti motivoi tieto siitä, että bikinikunto häämöttää jossain siellä loppukeväässä. Ja niin monena aiempana keväänä on ollut karua herätä huhti-toukokuussa siihen todellisuuteen, että muutaman viikon kuluttua pitäisi pystyä makoilemaan ja pelaamaan beachvolleytä kavereiden kanssa rannalla. Ei ole varmasti ollut mikään kaunis näky tähän mennessä, mutta nyt siihen tulee muutos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti