torstai 5. tammikuuta 2012

Painoa ja mittoja


Viime viikolla mittasin painoni vanhempieni puntarilla, joka näytti painokseni 60,2kg. Tänään mittasin painoni omalla vaa´allani ja lukemaksi rävähti 60,6kg. En nyt siis tiedä yhtään, että kumpi puntareista oli oikeassa, mutta olen silti tyytyväinen että paino on alhaisempi kuin vielä muutama viikko sitten. Mutta jatkossa kyllä mittailen painoni vain omalla vaa´allani, kyllähän tuo omalla tavallaan huonoon saumaan sattuessaan lannistaa, kun luulee painavansa vähemmän ja sitten paino onkin mukamas noussut. Tai mistäs tiedän, vaikka se paino olisi oikeastikin nyt noussut... Hmph!

Sitten niitä mittauksia. Here comes the numbers:

rinta 93cm
rintojen alta 79,5 cm
vyötärö 77cm
"pömppis" 90cm
lantio 90cm
takapuoli 95cm
reidet oikea & vasen 59 cm & 57cm
käsivarsi oikea & vasen 28cm & 27cm
pohje 37cm

Otin aamulla myös muutamia before-kuvia. Mutta niitä en todellakaan kehtaa julkaista, ennen kuin painonpudotus on edennyt siihen pisteeseen että pystyn ottamaan edes jonkinlaisia after-kuvia. :D Voisin julkaista helmikuun lopussa ensimmäiset kuvat, eiköhän siihen mennessä ole jo jotain muutoksia tapahtunut. :) Oi voi, mitähän tuli lupailtua.. Kamalaa kun ajattelen sitten helmikuussa kroppani näyttävän ihan erilaiselta kuin tammikuussa, ja sitten kuvien myötä karu totuus paljastuukin, enkä ole muuttunut yhtään mitenkään parissa kuukaudessa.. :D Nooh.. Kaiken järjen mukaan tällä treenimäärällä ja ruokavalion tarkkailulla pitäisi olla jo näkyviä vaikutuksia parin kuukauden päästä. Jään innolla odottelemaan.. Sitä ennen on kuitenkin nyt ihan alkajaisiksi vuorossa kuntosali ja Sh´bam, jonka jälkeen palkitsen itseni 15 minuutin solariumilla!

2 kommenttia:

  1. Moikka! Kiva lukea sun blogia :)kuljetaan aika samoissa mitoissa, niin on kiva seurata sun päivityksiä. mulla vaan on enempi painoa ja pituutta 9cm enemmän. tsemppiä treeneihin! :)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Voi kuinka kiva kuulla, tervetuloa! :) Aina on kyllä kiva seurata toisten blogeja, jos on suurinpiirtein samoissa mitoissa. Itsestä on esim jotenkin vaikea nähdä edistymistä niin muiden blogeja seuraamalla voi saada vähän kuvaa siitä, että missä mennään :)

    VastaaPoista