tiistai 8. marraskuuta 2011

If you can dream it, you can do it


Tämä kuva ja otsikko kyllä hyvin kiteyttävät ajatukset tällä hetkellä, fiilis on hyvä ja odottavainen! Olen niin tyytyväinen että viimeinkin sain otettua itseäni niskasta kiinni ja aloitettua tämän projektin. :) Loppu on enää itsestäni ja tahdonvoimasta kiinni!

Kävin eilen tunnin kävelylenkillä ja tänään olen menossa hikoilemaan juoksumatolle. Suunnitelmissani on hölkätä 45min ja tehdä sen jälkeen kuntosalin puolella vatsa-, kylki- ja selkälihaksia. Huomenna menen spinningiin ja zumbaan, ja torstaina on vuorossa BodyStep. Pe ja la menevät kyläillessä kaverini luona toisella paikkakunnalla, joten silloin ei pahemmin tule treenailtua, ellei sitten shoppailukierrosta ja yökerhossa tanssimista lasketa liikunnaksi :) Sunnuntaina palaan takaisin kotiin, ja silloin käyn kuntosalilla treenaamassa etenkin käsiä, koska tämän viikon jumpissa ne eivät pahemmin treeniä saa.

Eli tältä näyttää tämä viikko:

MA kävelylenkki 1h
TI juoksumatto 45min + KVS (Kyljet, vatsa, selkä)
KE Spinning + Zumba
TO BodyStep
PE vp
LA vp
SU kuntosali

Asuntoni ei voisi kyllä salillakäymisen puolesta sijaita paremmalla paikalla, kotoani on matkaa toiselle salille vajaa kilometri ja toinen kuntosali sijaitsee n. 200m päässä :) Pääsen kuntosalikortillani molempiin paikkoihin, joten on ihan kivaa että pystyn vähän omien aikataulujen ja jumppien mukaan valitsemaan, kummalle salille menen. Tähän mennessä olen käynyt enemmän kauempana sijaitsevalla salilla, mutta saattaa olla että myöhemmin talvipakkasilla tuo lähempänä oleva kuntosali vie voiton. :)

Huomenna punnitsen aamulla painoni. Piti mitata se jo eilen mutta vaa´asta olikin patterit loppu! On tainnut vaaka olla käyttämättömänä ihan liian kauan.. Mutta ei ole enää huomisen jälkeen! Ajattelin että mittaisin painoni joka viikon tiistaiaamu ja merkitsen painon tänne ylös. Pääsen sitten katselemaan faktoja ihan "mustaa valkoisella"-periaatteella, ja näenpähän samalla kuinka tämä projekti etenee.

Mutta nyt salille mars!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti