lauantai 19. marraskuuta 2011

Loppuviikon kuulumisia

Street-tanssitunti oli peruttu torstaina, mutta tilalle oli onneksi laitettu BodyJam-tunti, joka on vähän street-tanssin tyylistä. BodyJameilun jälkeen menin vielä puoleksi tunniksi spinningiin, mutta spinningin jälkeinen BodyPump oli täynnä joten sinne en enää päässyt. Toisaalta ihan hyvä koska alkoi kyllä olla jo aika väsähtänyt olo tanssimisen ja spinningin jälkeen! Eiköhän tuo 1,5h tehokasta liikuntaa ole ihan hyvä saavutus yhdelle päivälle :)

Eilen olin työporukan kanssa viettämässä pikkujouluja, ja vähän jännäilin etukäteen kuinka käy syömisen. Olin nimittäin jo ehtinyt maalailemaan mielessäni kauhukuvia ylipursuavasta jouluherkkulautasesta, mutta hyvinhän se syöminen meni. Maistelin maltilla pöydän antimia, mutta mitään ähkyä ei kyllä missään nimessä tullut! Jälkiruokanakin oli (onneksi) vain kahvia ja piparia. Lisäksi baariin siirryttyämme vietimme melkein koko illan tanssilattialla, joten liikuntaakin tuli juhlimisesta huolimatta :D Tänään on sitten tiedossa samaa pikkujouluohjelmaa kavereideni kanssa :)

Vaikka nyt viikonloppu kuluukin juhlimisen merkeissä, niin sunnuntaina palaan sitten takaisin ruotuun. Huomenna en kyllä mihinkään jumppaan uskaltaudu, mutta venyttelyyn ja bodybalanceen ajattelin mennä.

Nyt toivotan kaikille hauskaa ja rentouttavaa viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti