keskiviikko 16. marraskuuta 2011

omg! :)

Hiukan jännittyneenä seisahduin tänään aamulla vaa´alle, mutta jännitys oli onneksi turhaa.. Paino oli tippunut viime viikosta jo 1,7kg! Jeeeijjjj!! :) Aluksi paino ilmeisesti tippuukin aika vauhdikkaasti, ja viimeisten kilojen karistaminen ei sitten varmasti sujukaan enää näin helposti.. Mutta kyllä tämä piristää ja motivoi jatkamaan, kun näkee tuloksia jo viikon kuluttua laihdutuksen aloittamisesta!

Parasta tässä on se, että kesään on aikaa vielä puoli vuotta, joten kiire 52 kilon painon saavuttamiselle ei pitäisi tulla. Mutta yhtään en ala himmailemaan, vaan tarkoituksena on näyttää ensi kesäkuussa niin hyvältä ja timmiltä kuin vain on mahdollista tässä ajassa saavuttaa. Can´t wait to get there!

Tänään olin zumbaamassa, ja tunnin aikana kalorikulutus oli -425kcal. Keskisyke oli 131, joten sekin meni hyvin tavoittelemallani rasvanpolttosykkeellä. 50% kuluneista kaloreista näyttäisikin olleen rasvaa, joten zumbatunti meni kyllä ihan nappiin rasvanpolton kannalta. Päivä on ollut muutenkin melko aktiivinen, koska töissä pidimme kolmen tunnin siivoustalkoot ja siivosimme varastoja ym.. Joten zumbailun lisäksi tuli nosteltua ja kannettua tavaroita kolmen tunnin ajan. Neljä tuntia aktiivista liikuntaa on mielestäni jo hyvä saldo yhdelle päivälle, ja tästä on hyvä jatkaa seuraavaan päivään :)

Joudun hieman muuttamaan aiempia liikuntasuunnitelmiani, koska sain tänään töissä muistutuksen siitä, että meillähän on tosiaan pikkujoulut perjantaina! Joten täytyy hieman laittaa uusiksi liikuntasuunnitelmia, en ihan usko että perjantai-illan pumppi ja lauantaiaamun spinning ovat toteutettavissa jos pe-iltana on pikkujoulut, jotka hyvin luultavasti venyvät pikkutunneille.. Joten uusi viikkosuunnitelma näyttää tältä!

MA BodyAttack
TI BodyStep + venyttely
KE Zumba
TO Street-tanssi 60min + kuntosali (kädet, vatsa, selkä)
PE vp
LA vp
SU BodyBalance + venyttely

Eli vähän kevennetty versio tiedossa viikonlopun osalta :) koska perjantain pumppisuunnitelmat menivät mönkään ja käsitreeniä on tehtävä, hilpaisen huomenna vielä street-tanssitunnin jälkeen salille tekemään käsi- ja keskivartalotreeniä. Pitäisi olla ihan suoritettavissa tuo huominen "liikuntamaratoni", kun street-tanssi on kuitenkin sarjan tekemistä ja taukoja tulee liikunnan lomassa hyvin :)

Tulipas pitkä sepostus! Mutta näillä fiiliksillä ja ajatuksilla eteenpäin :) Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti