sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Kohti ensi viikkoa



Tuo ylläoleva kuva on kyllä osuva, eihän tämä projekti mihinkään etenisi jos en koko ajan sen eteen tekisi töitä! BodyBalance ja venyttelytunti ovatkin siis tämän päivän osalta hoidettu, ja nyt on jo aika suunnata katseet kohti ensi viikkoa. :)

Liikunnan osalta suunnittelin tällaisia:

MA Spinning + Core
TI BodyStep
KE BodyJam + Zumba
TO BodyPump
PE Juoksumatto 45min + kuntosali (vatsa, selkä)
LA vp
SU RPV/ BodyBalance + venyttely

Tällä mennään ensi viikko. Harmittaa kun olisi miljoona kivaa jumppaa joissa haluaisin käydä salitreenin ja juoksumatolla juoksemisen lisäksi, mutta kaikille tunneille ei vain voi osallistua jo ihan oman jaksamisen vuoksi. Mutta koitan pitää liikunnat monipuolisena niin, että joka viikko kävisin vähän eri tunneilla :) tosin BodyStep on kyllä ihan ehdoton, siitä en minään viikkona luovu! :)

Päätin myös alkaa pitämään päivittäisen kalorinsaannin 1500-1600 kcal lukemissa. Peruskulutukseni on mitattu joskus pari vuotta sitten, ja silloin lukemaksi tuli n. 2100. Joten -500-600kcal päivävaje on ihan hyvä tässä vaiheessa. Jossain vaiheessa tiputan sen varmaankin kokonaan 1500 kcal lukemiin, mutta totuttelen ensin hetken tähän päivittäiseen 1600 kaloriin.

Nyt unille ja aamulla taas töihin, hyvää yötä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti