perjantai 6. tammikuuta 2012

Nooouuuuu!!

Arvatkaapa, kuka sai illalla salilta paluun jälkeen vielä kylään pari kaveria, joilla oli mukana suklaakonvehteja? No minä tietenkin, ja arvatkaapa vielä uudestaan, että tuliko niitä suklaita syötyä! No tuli! :( Eiih.. Ja arvatkaapa vaan, maistelinko hillitysti pari konvehtia ja tyydyin lopettamaan siihen? No en! Taisin imuroida niitä suklaita hyvässä seurassa ainakin 10 kappaletta. HUOH. Kun kaverit olivat lähteneet, viskasin suklaat keittiökaapin ylimmäiselle hyllylle kaikkien jauhojen taakse.. Oli ihanaa kun kaverit tulivat kylään, mutta suklaan olisivat voineet jättää tuomatta.. Tai viedä mennessään. :) Nyt täytyisi keksiä, mitä teen noille suklaille. Huomenna olen menossa vanhempieni luo kylään, ehkä vien suklaat sinne mennessäni.. Ja pidän huolen, etten koskekaan niihin kahvipöydässä. :)

En ole siis puhunut tästä laihdutuksesta kenellekään kaverilleni tai perheenjäsenilleni. En vain jaksa kuunnella mitään "eihän sun tarvitse laihtua" tai muita päivittelyjä, ja jos toisaalta jotenkin epäonnistun tässä projektissa, en todellakaan halua että muut tietävät siitä mitään. Ja muutenkin haluaisin, että tämä laihtuminen tulisi hieman yllätyksenä kaikille. Olisihan siitä valtavasti tsemppiä kun kaverit tietäisivät tästä ja saisin heiltä kannustusta, mutta koen että tämä blogi ja muiden blogien lukeminen ajaa ihan saman asian.

Mutta niin.. Onneksi sentään kävin tänään tunnin verran kuntosalilla ja siellä Sh´bam-tanssitunnilla, niin tuo suklaansyöminen ei kallista niin paljon vaakaa. Sh´bam tuntui ehkä vähän turhankin helpolta ja matalasykkeiseltä liikehtimiseltä omaan makuuni, kun tykkään yleensä tykittää ihan täysiä BodyAttackin ja -Stepin kaltaisilla tunneilla, mutta ihan kivahan se tunti kuitenkin oli. :) Laihdutuksen kannalta tuo Sh´bam taitaa olla erinomainen - koko tunti näytti nimittäin menneen hyvillä rasvanpolttosykkeillä: tunnin keskisyke oli 128, ja tunnilla kului yhteensä 274 kaloria joista vieläpä 55% oli rasvaa. Pelkästään tuolle tunnille en kyllä menisi jatkossakaan, vaan yhdistäisin sen esim. salitreeniin tai BodyPumpiin, tai johonkin vastaavaan kevyempään tuntiin, kuten zumbaan.


Huomenna sitten viikon viimeiset treenit, eli 45 minuuttia juoksumatolla ja sitten saman verran venyttelyä päälle. Oon kyllä liikunnan osalta enemmän kuin tyytyväinen tähän viikkoon. :) Toivottavasti ensi viikolla liikunnat jatkuvat samalla tavalla, vaikka työt taas maanantaina jatkuvatkin.

2 kommenttia:

  1. Mä oon itte herkuttomalla (karkit, suklaat, makeiset ym veke) ainakin tän kuukauden. Luultavasti seuraavankin alkaa päästä jo irti sokerikoukusta ja hedelmätkin maistuvat suussa paremmalta. Harmi, että sulle kävi noin köpelösti jo kuudentena päivänä.. Tossa vaiheessa on helppo luovuttaa, mutta voithan sä vielä tehdä uudenvuodenlupauksen, ettet enää syö suklaata esim. ennen kesää! Mä en koskaa pysty säilyttää missää kaapeissa herkkuja ku ne menee sieltä aina ja nyt mulle lähetettii piparia, joulusuklaata(lemppari) ja konvehteja jotka saapu just tammikuussa herkuttomuuden aikana just ku olin aatellu, et voisin olla tällä siihen asti ku oon tyytyväinen itteeni.. En vaan tiiä mitä teen noille ku en millään raaski antaa ihania aarteitani kellekään, ei kukaan Brassi osais arvostaa tommosia! (oon siis brasiliassa)

    http://beijosmelissa.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Tuo on ihan totta, että kun hetken on ilman suklaata, hedelmätkin alkaa maistumaan paljon makeammalta :)

    Herkkujen säilöminen kaapissa on kyllä riskaabelia, niitä tulee niin helposti sitten syötyä.. Mutta voithan tosiaan säilöä ne vaikka palkinnoksi ja syöt ne sitten kun oma tavoite on saavutettu :)

    Harmittava takapakki tuo 6.päivä kyllä oli, mutta nyt on onneksi hyvä vauhti päällä ja oon jo pari viikkoa elänyt suklaatonta elämää. :) Ja mitä enemmän aikaa kuluu, sitä helpompaa on kieltäytyä suklaista!

    VastaaPoista