sunnuntai 12. helmikuuta 2012

BodyStep-time!


Pian olisi aika lähteä BodyStepiin, täytyy myöntää että steppi on kyllä treeniviikon kohokohta! :)

Eiliset kuntosalitreenit meni todella hyvissä fiiliksissä, ja oli kiva myös huomata että vanhat, tutut painot ovat alkaneet pikku hiljaa käydä kevyemmiksi. Joten pian taitaa olla tiedossa painojen lisääminen. Jes. :)

Eilen olin myös istumassa iltaa kavereideni kanssa viinin, pizzan, suklaan ym. herkkujen kera.. Tänään sitten palasin takaisin ruotuun ja päivä lähti käyntiin puurolla, mehukeitolla ja raejuustolla. Välipalaksi Fastin Low-Carb -proteiinipatukka, ja treenin jälkeen suunnitelmissani on tehdä päivälliseksi chili con carnea ja riisiä. Loppuillan joudun pyhittämään siivoamiselle ja töille, koska eilen en jaksanut alkaa siivoamaan/tekemään töitä suurista suunnitelmistani huolimatta.. :D

Nyt on mentävä pakkaamaan treenikassi valmiiksi ja sitten lähden lampsimaan salia kohti..

Leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. LesMillssit on parhaita! Mun ehdoton treeniviikon kohokohta on bodycombat :) Harmittaa, ettei omalla salilla mee steppiä eikä attackia, on kuulemma molemmat mahtavia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ehdottomasti! :) Loistava combo hyvää musiikkia, fiilistä ja treeniä!

      Harmi ettei teillä ole stepiä ja attackia, ne on kyllä ihan ehdottomasti lempituntejani! Mutta onneksi on tuo BodyCombat, se on kyllä myös tosi hauska ja tehokas treeni! :)

      Poista