torstai 23. helmikuuta 2012

Good feeling :)

Kyllä kannatti lähteä juoksemaan, sillä ihan niinkuin aavistelinkin, 10 minuutin juoksemisen jälkeen olo kohosi aivan huimasti ja tunnin juoksun jälkeen olo on ollut mitä mahtavin ja positiivisin! :)

-492 kaloria, keskisyke 155. Treeniä 60min, josta juoksua n. 50 min. Oon enemmän kuin tyytyväinen, sillä verrattuna tätä tulosta viime kevääseen kuntoni on kohentunut! Viime keväänä jaksoin juosta yhtäjaksoisesti ehkä 5 minuuttia (tai korkeintaan 10 minuuttia), jolloin syke huiteli jo 190 paikkeilla. Ja nyt jaksoin juosta putkeen 30 minuuttia ja pidin välissä lyhyen juomatauon kävellen, ja sitten matka jatkui vielä 20 minuuttia juosten. Eihän tämä tulos mikään multihuipentuma ole, mutta itselleni tämä on suuri saavutus. Kaverini ovat käyneet usein yhdessä juoksulenkeillä mutta en ole koskaan voinut lähteä heidän mukaansa, jo ihan siitä syystä että he ovat jaksaneet juosta vaikka 4 tuntia putkeen ja itse sain hyvässä lykyssä sen 10 minuuttia juostua tuloksella tulipunainen naama ja 190 sydämentykytystä. Tällaisten alemmuudentunteiden jälkeen on ihanan piristävää huomata, että minä pystyn ja minä jaksan. :)

  

Söin juuri iltapalan (maitorahkaa+mehukeittoa+vehnäleseitä) ja seuraavaksi siirryn työhommien kimppuun. Haluan saada kaikki työt valmiiksi koska huomenna jään talvilomalle. :) Lomailu lähtee huomenna käyntiin 45min spinningillä ja 45min BodyAttackilla, ja lauantaiaamuna sitten kuntosalille.

Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti