perjantai 17. helmikuuta 2012

So disappointed :(

Minulla on ollut tämän laihdutus-/kiinteytysprojektini suhteen yksi pelko ja tällä viikolla se toteutui.

Oon syönyt joka päivä herkkuja ja kalorit on kieppuneet 2000-3000 kcal paikkeilla. Enkä ole käynyt salilla kertaakaan.

Voitte vain kuvitella tätä turhautuneisuuden, pettymyksen ja itseinhon määrää.

Sitä on jotenkin niin helppo syödä lisää herkkuja, kun sen kerran on aloittanut. Tämäkin viikko alkoi niin lupaavasti, ja sitten töissä olikin tarjolla kakkua, ja sitten ystäväni kutsui luokseen kylään syömään mustikkapiirakkaa, ja viikkoon on mahtunut myös palkkapäiväkahvitus, leivonnaismyyjäiset, kahvittelua ystävien kanssa, synttärikakkua, pizzailta tv:n ääressä.. :(

En halua kokea enää kertaakaan tätä ällöä oloa, joka noiden kaikkien herkkujen syömisen jäljiltä on jäänyt! Loppukevät menee kyllä niin tiukasti ja kurinalaisesti ettei mitään rajaa! Itselleni ei sovi mikään rento painonpudotus, koska silloin lopputulos on juuri tämä. Joko syön herkkuja tai sitten en syö ollenkaan. Eli tästä eteenpäin herkku- ja suklaalakko jatkuu. Sen verran voin lipsua että jotain hyvää voin syödä perjantaina tai lauantaina, siitä ei painonpudotus kaadu jos syön kerran viikossa jotain pientä hyvää. Mutta muuten jatkan ihan täysin GoFatGo-ruokavaliolla ja liikuntakertoja tulee olla viikon aikana 4-6.

Lopuksi vielä jotain, mikä on hyvä muistaa jatkossakin. :)


2 kommenttia:

  1. Tuon kuvan teksti osuu niin oikeaan! Ja vaikka sulla ei olis tämä viikko mennyt ihan suunnitelmien mukaan niin nyt on uus päivä ja uus mahdollisuus :) tsemppiä, kyllä sä pystyt siihen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, on kyllä osuva teksti :D

      Kiitos paljon tsemppauksesta, täältä ei nousta kuin ylöspäin!

      Poista