maanantai 6. helmikuuta 2012

Hyvää huomenta!

 En ole ikinä ollut mikään aamuvirkku, mutta kun sellainen ihme tapahtuu että jaksan herätä tarpeeksi ajoissa, on siitä nautittava ja otettava kaikki irti. Tämä aamu siis on kulunut rauhallisesti syöden Go Fat Go -ruokavalion mukaisesti puuroa, mehukeittoa ja raejuustoa. Taustalla tv:n aamuohjelma ja tietokoneelta soivat rauhalliset laulut. Ihanaa kun ei ole ollut kiire, vaan olen saanut rauhassa laittautua töihin ja vielä olisi vajaa 10 minuuttia luppoaikaa ennen töihin lähtöä. Pisteenä iin päälle minun ei tarvitse lähteä bussipysäkille hytisemään, vaan tapailemani mies lupasi tulla heittämään minut töihin :) Ihan mielettömän hyvä aloitus tälle päivälle ja koko viikolle, toivottavasti työpäivästä tulisi yhtä hyvä.




Tämä laulu on yksi ihan ehdottomista tämänhetkisistä suosikkibiiseistäni. Mikään ei kyllä vedä vertoja alkuperäiselle esittäjälle Tehosekoittimelle, mutta kaunis on tämäkin versio. <3

Illemmalla sitten kuntosalille huhkimaan treeni nro 1, eli jalat ja ojentajat saavat kyytiä. Mutta nyt täytyy alkaa valmistautumaan lähtöön, huippuihanaa päivän jatkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hyvää huomenta sinullekin! Pitäis varmaan kokeilla itselläkin tuota kaurapuuro+mehukeitto+raejuusto yhdistelmää kun niin monet tuntuu siitä pitävän.

    t. uusi lukija :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka kivaa, tervetuloa lukijaksi! :)

      Ja kannattaa kokeilla ehdottomasti tuota yhdistelmää! Maistuu hyvältä ja pitää kylläisenä pitkään. :)

      Poista