tiistai 21. helmikuuta 2012

So far so good :)


Treenit on mennet tähän mennessä ihan nappiin ja sata lasissa!

Lauantaina kävin veivaamassa 30min spinningissä ja kuntosalitreenit päälle, sunnuntaina tunnin BodyStep ja eilen kävin tekemässä kuntosalilla 2. treenin. Tänään oli vapaapäivä ja huomenna taas jatkuu! Huomenna siis 45min spinning + 1. kuntosalitreeni, torstaina juoksumattoa ja perjantaina 2. kuntosalitreeni ja BodyAttack. Tosin arvon vielä josko vaihtaisin perjantaille kuntosalin tilalle 45min spinningin + 1h BodyAttackin ja lauantaiaamuna kävisin tekemässä sen 2. salitreenin. Nyt tekisi mieli enemmän vain juosta, hyppiä ja jumpata punttiksella ähkimisen sijaan, mutta sellainen olen aina ollut.. :) Mutta kuntosalitreeniä en kyllä todellakaan jätä, sillä salilla käymisen tulokset huomaa kyllä nopeasti. Entiset painot ovat alkaneet tuntua kevyiltä ja olen saanut lisätä jo joissain liikkeissä painoja. Wihoo. :)

Sitten suurimmasta murheestani eli painon putoamisesta. Ylihuomenna pitäisi mennä katsomaan vaa´ale tuomio ja tiedän jo nyt, että painan enemmän kuin viime viikolla. Viime viikkohan meni niin penkin alle ettei mitään rajaa, koska joka päivä söin jotain herkkuja ja päivittäiset kalorit ylittyivät roimasti. Tämän viikon liikunta- ja ruokavalio-hätäsuunnitelman teon lisäksi laskin, kuinka paljon painon on jatkossa pudottava jotta myös ehdin saavuttaa tavoitteeni. Painonpudotusprojektini "deadlineen" eli kesän alkuun (31.5!) on aikaa vielä 14 viikkoa. Tämä tarkoittaa käytännössä (ja teoriassakin) sitä, että painon on pudottava joka viikko vähintään puoli kiloa jotta pääsen tavoitteeseeni. Tuolla GFG-ruokavaliolla ja liikunnalla tavoitteeseen pitäisi kyllä päästä ihan heittämällä, suunnitelman toteutus ja lopputulos onkin sitten ihan itsestäni kiinni.

Kun miettii niin tuo 14 viikkoa on kyllä ihan älyttömän pieni aika elämässäni. Sen jaksaa kuka tahansa tsempata, kun vain haluaa! Eli nyt unhdan takapakit ja jatkan eteenpäin, ja paino laskee alaspäin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti