perjantai 2. maaliskuuta 2012

Before-kuvia, painoa ja mittoja

No niin.. tittidii.. Jäätävät before-kuvat ovat saapuneet. Yritin kaivaa tietokoneen syövereistä before-kuvat, jotka otin joulu-tammikuussa, mutta niitä ei löytynyt mistään. Ärsyttävää! Koitan vielä etsiä kuvia, mutta sitä ennen kuitenkin nämä maaliskuun before-kuvat, jotka saavat sitten jatkoa huhtikuussa, toukokuussa ja kesäkuussa.. Nyt kun on omia kuviakin täällä, niin on kyllä tuplasti enemmän paineita ja tsemppiä onnistua kun tietää, että kuukauden päästä pitää taas tulla laittamaan uusi kuva ja jotain eroa edellisen kuukauden kuvaan pitäisi olla!

 Mutta tässä ne before-kuvat, herkemmät rullatkoot sivua reippaasti alaspäin.. :D




No niin.. Siinäpä ne. After-kuvia odotellessa! Etenkin nuo naisten ikuiset ongelmakohdat eli vatsa, takapuoli ja reidet kaipaavat paljon lisää treeniä.

Mittailin samalla aamulla painoni ja sehän on edelleen 60,0kg. Toisaalta harmittaa ihan todella paljon ettei paino ole vieläkään tippunut, mutta toisaalta oon tyytyväinen ettei se ole noussutkaan, koska se parin viikon takainen porsastelusyöminen töissä ja vapaa-ajalla oli jotain ihan kamalaa. Sen jälkeen on syöminen kyllä onneksi pysynyt hallinnassa. Ja pysyy. Tein eilen erään nettisivun avulla kaloritaulukon, jonka avulla jatkan syömistä sitten loppukeväät. Teen siitä vielä erillisen postauksen, kunhan saan sen taulukon väsäiltyä.

Niin ja lopuksi vielä ne mitat. Vaikka paino ei ole hievahtanutkaan, mitat ovat kaventuneet! :) Olin ihan varma, etteivät mitatkaan ole muuttuneet mihinkään suuntaan, mutta ilokseni huomasin että senttejä on lähtenyt sieltä täältä. :) Tosin rinnanympäryksen pienentyminen ei niin hirveästi ilostuta.. :D

rinta 93cm / 90cm
rintojen alta 79,5 cm / 77cm
vyötärö 77cm / 75cm
"pömppis" 90cm / 86cm
lantio 90cm / 88cm
takapuoli 95cm / 94cm
reidet oikea & vasen 59 cm & 57cm / 58cm & 56cm
käsivarsi oikea & vasen 28cm & 27cm / 28 & 28cm
pohje 37cm / 38cm

Kaikki muut mitat ovat pienentyneet, tosin pohje on kasvanut sentillä. Hmm :D Mutta ei se vaaka tosiaan aina kaikkea kerro. Eli jatkossakin kyllä mittailen ympärysmitat vaa´alla käynnin lisäksi. :)

2 kommenttia:

  1. Kiva, kun laitoit nää kuvat, meinasinkin jo aiemmin toivoa moisia nähtäväksi :) Oon nimittäin itse suht samoissa mitoissa (pituutta pari senttiä enemmän ja painoakin pari kiloa enemmän), joten oli kiva nähdä, miltä sä näytät! Itsellä myös tavoitteena painonpudotus, tosin tavoittelen aluksi vain vitosella alkavaa painoa - katsotaan sitten loppuvuodesta, josko se paino laskisi vielä enemmänkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla! :) Kamala kynnys oli kyllä laittaa mitään kuvia, mutta loppujen lopuksi se oli tosi hyvä ratkaisu ja tsemppasi tähän projektiin entistä enemmän!

      Totta, on kyllä kiva jos on samoissa mitoissa ja on joku vertailukohde itselle :) Voi ehkä vähän niinkuin nähdä toisessa sen muutoksen mitä itselle tapahtuu painonpudotuksen aikana, vaikka onhan se toki monen tekijän summa ja kaikilla on niin erilaiset kropat että painonpudotus näkyy vähän eri tavalla. Mutta hyvää vertaistukeahan tämä on. :)

      Tsemppiä painonpudotukseen ja tervetuloa lukijaksi, tulehan kertoilemaan sitten että miten painonpudotus on edennyt :)

      Poista