perjantai 9. maaliskuuta 2012

Numb3rs


Eli päivän miinuskalorit!

Tänään 45min spinningissä kului 328 kaloria (josta 50% rasvaa, way to go!) ja sen jälkeen 45min BodyAttackissa 419 kaloria (josta 40% oli rasvaa). Eli yhteensä -747kcal. Oon todella tyytyväinen! :)

Huomenna sitten kuntosalin puolelle ja lumilautailemaan. Ja sunnuntaina viikon kohokohta liikunnan saralla, eli BodyStep. :) En ookkaan vielä sitä uutta ohjelmaa käynyt testaamassa, joten innolla oottelen! Uusin BodyAttack on ihan jees, mutta sisältää yllättävän paljon hyppyjä verrattuna aiempiin attackeihin. Mutta ihan hyvä että tulee vaihtelua treeniin!

Viikonloppu sujuu ihan rauhallisissa merkeissä, vähän oli suunnitelmissa viettää sellainen "no-life"-viikonloppu eli nukkua, syödä, treenata ja rentoilla. Tämä viikko oli niin hektinen ja monta seuraavaa viikkoa on ihan "täyteenbuukattuja", joten tekee ihan hyvää olla hetki ihan vain omassa seurassa. :) Aamulla vielä tuntui siltä, että tämän viikon jälkeen meno helpottuu, mutta lähempi kalenterin silmäily ja lukuisan projektin muistaminen sitten ne illuusiot hävittivätkin saman tien. No, kyllä tämä tästä, liikunta kyllä onneksi auttaa jaksamaan ja antaa uutta puhtia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti