keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Tulin voittamaan, en anna minkään seisoo tiellä!


Se tunne, kun saa raahattua itsensä salille ja tehtyä treeninsä kunnolla on aina yhtä palkitsevaa! Tänään olin siis töissä puoli viiteen ja sitten suoraan salille. Kävin spinningissä (-301kcal, 50% rasvaa jess :)) ja sen jälkeen kävin juoksumatolla huhkimassa 40min ajan 324 kaloria pois.

Koitin tehdä lopuksi hölkkäilyn jälkeen ihan huvin vuoksi cooperin testin. 12 minuutissa juoksin 1900m, eli cooperin taulukon mukaan kunto on tällöin keskitasoa. Cooperin testissä hyvän tuloksen raja on 2200m, joten oon erittäin tyytyväinen tämänpäiväiseen tulokseen! Nyt taustalla oli kuitenkin 45min spinning ja puoli tuntia hölkkäilyä (cooperin testiä ennen olisi kuulemma hyvä hölkkäillä kevyesti n. 10 minuuttia) ja juostessa tuntui että en juossut kovinta mahdollista vauhtia, joten seuraavalla kerralla pitäisi varmasti tulla enemmänkin metrejä mittariin. Teen kyllä tuon cooperin testin uudestaan huhtikuussa, sitä ennen täytyy käydä vielä juoksemassa ja kohottaa kuntoa. :)

Lopuksi hyvän yön (tai ennen kaikkea hyvän huomenen) biisi kaikille! Vaikka cheek ei mitään lempimusiikkiani ole, niin tämä on edelleen niin tsemppaava biisi ja saanut lähtemään salille jo monta kertaa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti