lauantai 10. maaliskuuta 2012

Hieman erilainen lauantai :)


Lauantai-ilta klo 20 aikaan kuntosalilla taitaa olla jotain mitä en oo vielä ikinä kokenut. Pitäisi kyllä käydä useammin, salilla oli melko vähän porukkaa ja huomenaamulla ei ole sitten perus baari-illan jälkeistä morkkistakaan. ;) Sain tehtyä treenin ihan nappiin, nyt olen taas hitusen lähempänä tavoitettani. :)

Onpa kyllä ihanaa kun on ollut hieman erilainen viikonloppu. Nukuin aamulla pitkään, söin rauhassa aamupalan ja sen jälkeen siivoilin asuntoani ihan ajan kanssa. Oli melkoisen hyvä fiilis tulla lautailun ja hyvän treenin jälkeen siistiin kotiin, ja ilta jatkui sohvalla iltapalan kera. :) Nyt katson leffan loppuun, sitten ajoissa nukkumaan ja huomenna luvassa työhommia ja niiden jälkeen BodyStep. Jään sen jälkeen vielä venyttelyyn jos maltan. :)

Mittasin muuten aamulla painoni. Ensimmäinen punnitus näytti 59,2kg(!), ja kun en ollut uskoa silmiäni, punnitsin itseni uudestaan ja lukemaksi tuli 60,0kg. Sen jälkeen tuli lukemaksi 62,8kg, ja sen jälkeen taas 60,0kg. Täytynee käydä ostamassa huomenna uudet patterit :D

2 kommenttia:

  1. Sulla on tosi inspiroiva blogi ja mahtavaa, että olet laittanut itsestäsi kuvia:) Jään seurailemaan mielenkiinnolla edistymistäsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi! :) Kivaa saada uusia lukijoita, se tsemppaa aina entistä enemmän :)

      Poista