tiistai 20. maaliskuuta 2012

Normipäivä toimistolla..

Kotiuduin peräti klo 17.45 kotiin töistä.. Työpäivän olisi siis pitänyt loppua jo klo 15 mutta palaveri venyikin 1,5h pidemmäksi. Meni sitten suunniteltu spinning ja BodyAttack ihan sivu suun. Hyvä katsahtaa kesken palaverin kelloon vain todetakseen että no niin, siellä on ekat biisit spinningistä vedetty. Sitten vain kyttää koko loppupalaverin kelloa malttamattomana, että ehtisikö vielä BodyAttackiin. Ja kotiin lähtiessä taas kelloa katsoessa sai todeta, että olisi minuutti aikaa ehtiä toiselle puolelle kaupunkia attackiin. Ei mennyt siis ihan putkeen suunnitelmat :D

Menen nyt sitten 45min spinningiin ja sen jälkeen juoksumatolle puoleksi tunniksi. Enempää en tänään ehdi, koska loppuviikoksi on vielä vino pino työjuttuja valmisteltavana ja ne olisi vähän niinkuin saatava tänään valmiiksi. Huoh!

Onneksi viikonloppuna on tiedossa kaikkea kivaa, olen menossa vanhaan opiskelukaupunkiini jossa kokoonnumme vanhojen opiskelukavereiden kanssa :) Viikonlopulle ei siis pahemmin kerry liikuntaa, joten pitää yrittää nyt viikon aikana kuroa viikon liikuntasaldot täyteen. So far so good. Tosin nyt on ihan hirveä väsy, täytynee koukata hakemaan vielä kaupasta yksi Battery ennen spinningiä..

Tulen päivittämään vielä illalla ruokapäiväkirjan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti