keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Vapaapäivä


Vapaapäivä, lepopäivä. Töistä kotiuduttuani ajattelin ottaa 30 minuutin päikkärit ennen ruoanlaittoa. Päikkärit sitten hieman venähtivät, ja nukuin viidestä puoli kahdeksaan saakka! Nukuin viime yönä aika lyhyet yöunet ja aamulla oli aikainen herätys, ja viimeiset pari tuntia töissä tuntuivat kyllä pitkiltä... Tuli siis näköjään lepopäivä ihan tarpeeseen, ei olisi kyllä ollut yhtään energiaa lähteä enää salille töiden jälkeen.

Tässä tämän päivän syömiset:

AAMUPALA 40g Elovena Plus puurohiutaleita veteen keitettynä + 120g itse tehtyä mansikkahilloa, 100g raejuustoa
LOUNAS makaronilaatikkoa, porkkanaraastetta, lasi maitoa ja vettä
VÄLIPALA Fast Profx Low-Carb Caramel proteiinipatukka
ILTAPALA banaani, 2 ruisleipää joiden päällä tomaattia, kurkkua ja basilikaa, 2 palaa tummaa suklaata

+ Battery Stripped 0,5l

Yhteensä 1479kcal.

Ei ole mikään terveellisen syömisen riemuvoitto tämä päivä, proteiineja olisi pitänyt saada vielä lisää. Meni noiden päikkäreiden vuoksi päivällinenkin ihan sivu suun, enkä enää viitsinyt sitten klo 20 illalla alkaa tekemään päivällistä, joten leivät ja banaani saivat "korvata" päivällisen. Mutta kaloreiden puolesta ihan hyvä näin, yllättävän nopeasti se sallittu 1400-1500 kalorin raja täytyy!

Huomenna sitten juoksumatolle tunniksi! Täytyy vielä väsäillä soittolista Ipodille treeniä varten. Niin ja täytyy ilmeisesti ostaa uusi vaaka. Vaaka näytti aamulla uusista pattereista huolimatta vain erroria tai 0kg :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti