sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Sunnuntain kuulumisia


Kävin eilen kuntosalin lisäksi lumilautailemassa 3 tuntia, ja oli aivan mahtavaa! :) Aurinko paistoi, rinne oli vielä hyvässä kunnossa, eikä laskettelijoitakaan ollut ruuhkaksi asti. Parhautta. :)

En ole aiemmin pitänyt lumilautailua ihan kunnon kuntoiluna ja urheiluna, vaan lähinnä sellaisena kivana vapaa-ajan aktiviteettina. Eilen kuitenkin mietin rinnettä ylös-alas suhatessani, että kyllähän tuollaisenkin liikuntamuodon pitäisi jonkin verran kaloreita kuluttaa. Kävin EnergyNetissä kurkkaamassa, kuinka paljon lumilautailu kuluttaa kaloreita ja yllätys oli suuri, kun sivu näytti rauhallisenkin lautailun kuluttavan tunnissa noin 370 kaloria. Eli eilinen kolmituntinen lautailu olisi siis kuluttanut ainakin 945 kaloria! En kyllä vieläkään voi uskoa että kulutus olisi kolmelta tunnilta noin suuri, mutta jos näin on, niin kyllähän se kelpaa. :) Lumilautailu on kyllä myös ihan uskomattoman hyvää tasapainoharjoittelua, lautaa ei pysty hallitsemaan jos ei pidä itseään jatkuvasti tasapainossa.

Tänään menen BodyStepiin ja sen jälkeen hetkeksi tekemään salille keskivartalotreeniä. Sitten olisikin viikko pulkassa ja ensi viikolla on tiedossa 2 kuntosalitreeniä ja 2 aerobista. Eli näin:

MA kuntosali (treeni 1)
TI Spinning45min + BodyAttack,
KE kuntosali (treeni 2) + Juoksumatto 30min
TO BodyStep + Zumba
PE-SU vapaa

Sellaista luvassa. :)

Nyt on myös uusi vaaka ostettu, huomenaamulla laitan tänne uudet painolukemat! Jaiks..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti