sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Päivän eväät

Tänään oli sunnuntai ja se kyllä näkyy syömisissä. Tuli nimittäin syötyä ruokaa enemmän välipalatyyppisesti, eli tarkoittaa sellaista vaeltamista tv:n äärestä keittiöön ja takaisin. ;) Tosin kalorit pysyivät alle sallitun rajan, joten sinällään ihan positiivinen lopputulos.

AAMUPALA 30g puuroa veteen keitettynä, itsetehtyä mansikkahilloa 130g, 100g raejuustoa
LOUNAS 100g lohta, 1 nakki, 100g perunamuusia, 100g kurkkua
"VÄLIPALA" 2 kuppia kahvia + 10g pala tummaa suklaata
VÄLIPALA Fast Luxus-proteiinipatukka
TREENIN JÄLKEEN 40g Fast-Dietmix proteiinijauhe
ILTAPALA 2 real-täysjyväleipää, päällä n. 100g kurkkua ja 90g tomaattia

Yhteensä 1599kcal.

BodyStepin kalorisaldoksi tuli tältä päivältä 499 kaloria, ja sen jälkeen jäin vielä tekemään kuntosalin puolelle jalka- ja keskivartalotreeniä. Treeni vähän venähti, huomasin jossain vaiheessa että olen ollut salin puolella jo 45min.. :D Tarkoitus oli olla maksimissaan puoli tuntia. Hipsin sitten äkkiä pukuhuoneeseen ja suihkun kautta hieromatuoliin kittaamaan proteiinijuomaa. Nyt olen taas kotona, ja hetki pitäisi malttaa tehdä työhommia. Onneksi huomenna on suht helppo päivä töissä tiedossa, joten ei ole paljon valmisteltavaa.

Huomenna sitten taas kuntosalin puolelle tekemään treeni1. Olen lisännyt muutamissa liikkeissä painoja, aivan mahtava tunne kun huomaa että jotain edistystä on tapahtunut! Kyllä tämä tästä pikku hiljaa etenee. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti