maanantai 19. maaliskuuta 2012

Päivän treenit ja syömiset


Tulin kotiin tankkaamaan pullollisen Battery Strippediä (tiedän, huono tapa..) ja nyt pitäisi pakata treenikassi valmiiksi ja lähteä salille. Treeni1 luvassa, eli tänään vuorossa ojentajat ja jalat.

Päivän syömiset on menneet hyvin, tosin jouduin korvaamaan aamupalan proteiinipatukalla koska halusin nukkua ylimääräiset 15min kunnon aamupalan syömisen sijaan... Jotenkin maanantaiaamut vaan on aina vähän hankalampia :) Mutta tässä siis menneet ja tämän päivän aikana tulevat ruokailut!

AAMUPALA Fast Luxus-proteiinipatukka
LOUNAS jauhelihakeittoa, sämpylä, banaani, lasi rasvatonta maitoa
VÄLIPALA Fast Lo-Carb -proteiinipatukka + Battery Stripped
TREENIN JÄLKEEN Fast Dietmix 40g veteen sekoitettuna 
PÄIVÄLLINEN Chili con carnea (100g jauhelihaa, 65g sipulia, 135g paprikaa, 150g chili-tomaattimurskaa)
ILTAPALA 200g valio rasvaton maitorahka, 150g sokeritonta mehukeittoa, 10g vehnäleseitä

Yhteensä 1581kcal.

Laskin aamulla, että -0,5kg/vko -laihdutusvauhdilla kesäkuun alussa painoni pitäisi olla ainakin 53,9kg. 53kg oli tavoite, mutta kyllä tuo 53,9 kelpaa myös. :) Toukuu tulee olemaan rankempi treenien ja tiukempi ruokavalion osalta, joten ehkä silloin saisin tiristettyä vielä joka viikko parisataa grammaa ekstraa ja pääsisin lähemmäs 53 kiloa. Tietysti tuo kuntosalilla ravaaminen voi nostaa painoa parikin kiloa kun massaa tulee lisää, mutta tavoittelen ehdottomasti painoa alle 54 kilon. Katsotaan, kunhan se painolukema olisi alle 54kg niin olisin tyytyväinen (koska silloin olisin entisissä mitoissani. :) En malta odottaa!

2 kommenttia:

  1. Lihasta et kyllä pysty millään hankkia paria kiloa edes vuodessa, joten älä turhaan huolehdi, että se vaikuttaisi liikaa painoosi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, kiva kuulla! :) Juttelin hetki sitten kaverini miehen kanssa, joka kannusti käyttämään suuria painoja salilla ja sanoi että korkeintaan pari kiloa voi tulla painoa lisää jos todella kovaa treenaa. Mutta eipä hän tosiaan mistään ajasta puhunut että kuinka kauan siihen pariin kiloon menee, eikä oma treenaamisenikaan varmasti ole luokiteltavissa todella kovaksi. :D Mutta hyvä tietää että tuolla salillakäymisellä ei ainakaan tähän kesäkunnon tavoitteluun ole vaikutusta. :)

      Poista