tiistai 13. maaliskuuta 2012

Salia ja syömisiä


Kun viettää ihan superstressaavan työpäivän, juoksee asioilla pää kolmantena jalkana ja yrittää edustaa itseään muiden ihmisten seurassa puolikuolleena 5h yöunien jälkeen, saa olla ihan oikeutetusti tyytyväinen itseensä kun jaksaa tämän kaiken jälkeen vielä raahata itsensä salille klo 20.00! Kävin siis tekemässä salilla treeni1:n, eli ojentajat ja reidet saivat kyytiä. Huomenna vietän ansaitun lepopäivän, sillä tajusin tuossa äsken että olen treenannut nyt yhtäjaksoisesti 5 päivää eli viime perjantaista lähtien.

Lautailemassa on kyllä pakko käydä huomenna, että pääsee vielä siitäkin riemusta nauttimaan ennen lumien sulamista. :) Torstaina sitten 1h juoksumatolla juoksemista, perjantaina BodyCombat + keskivartalotreeniä, lauantaina kuntosali (treeni2) ja sunnuntaina BodyStep ja viikko onkin aika hyvin paketoitu. :) Ensi viikolla sitten kevyemmin 4 treenikertaa, eli 2 krt kuntosalilla ja 2 aerobista.

Päätin tänään myös alkaa listailemaan, että mitä on tullut päivän aikana syötyä. Kun päivän syömisistä pitää löytyä ns. "mustaa valkoisella", pystyy helpommin kieltäytymään herkuista kun tietää että ne täytyy kirjata ylös.

Laskin äsken kalorilaskuri.fi:ssä tämän päivän aikana kertyneet kalorit ja 1585 kaloria tuli tämän päivän saldoksi. Eli sallituissa rajoissa mentiin! Laskin siis aiemmin netissä laihdutuslaskurin avulla että liikuntapäivinä saan syödä maksimissaan 1673kcal ja sitten taas 1421kcal päivinä, jolloin en harrasta liikuntaa. Kalorimäärät pienenevät sitten sitä mukaa, kun kilojakin tippuu..

Mutta tässä ne syömiset:

AAMUPALA 40g Elovena Plus-puurohiutaleita + 150g mansikkakeittoa, 100g raejuustoa
LOUNAS jauhelihakeittoa, lasi rasvatonta maitoa ja vettä
VÄLIPALA Fast Profx Lo-Carb Caramel -proteiinipatukka
PÄIVÄLLINEN nakkikeittoa, Muhku-porkkanasämpylä jonka päällä kurkkua ja tomaattia, lasi rasvatonta maitoa
VÄLIPALA/ILTAPALA Fast Dietmix 40g

+ Battery Stripped 0,5l

yht. 1585kcal.

Ei ihan GFG-ohjeiden mukaisesti töiden ja vanhempieni luona syömässä käymisen vuoksi, mutta oon ihan tyytyväinen. :)

Niin ja tänään ostin uudet patterit vaakaani, jännityksellä odottelen että mikä lukema sieltä aamulla pompahtaa esiin..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti