torstai 1. maaliskuuta 2012

Onni onnettomuudessa..

Kävin eilen tosiaan salilla ja illalla lautailemassa. Oli kyllä ihan huippukiva päivä, tosin loppuillasta lensin oikein kunnolla rinteessä lumilaudan kanssa, ja onnistuin telomaan polveni... :/ Pystyin kuitenkin kävelemään joten ei onneksi käynyt pahemmin. En kuitenkaan uskaltanut juoksumatolle tänään, koska siinä polvet tärähtelevät aika lailla.. Joten tälle päivälle tunnin spinning ja puolen tunnin core saivat riittää. Olen kyllä onnellinen että polveen ei (*koputan täällä puuta ihan täysiä*) tainnut tulla mitään pahempaa, koska olen koittanut sitä liikutella pitkin päivää eikä mikään erityinen liike siihen satu. Onni onnettomuudessa, jatkossa kyllä varovaisemmin ja tämän laihdutusprojektin ajaksi voisin ne hypyt ainakin laudan kanssa jättää pois..

Huomenna menen sitten tekemään 2. kuntosalitreenin ja sen jälkeen vielä 45min spinningiä. Sen jälkeen sitten ansaittuun viikonlopunviettoon. :)

Niin ja huomennahan olisi sitten punnituspäivä. Ja kuvienottopäivä. Ihan hävettää jo valmiiksi :D Ei nimittäin ole mitään suuria muutoksia luvassa, ainakin kun omaa peilikuvaani tänään salilla tiirailin. No, onneksi on vielä kolme kuukautta aikaa pudottaa painoa.. Seuraavaksi suuntaankin kalorilaskuri-sivustolle, ja alan laskeskelemaan millä kalorimäärällä tarkalleen saisin laskettua painoni  tavoitteeseeni. Joka on siis edelleen 53 kiloa, ja "deadline" on 31.5. Voisin sitten senkin tänne huomenna kirjata ylös. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti