tiistai 20. maaliskuuta 2012

Päivän liikunnat ja kalorit


Noniin, nyt on päivän treenit tehty! Tai tulihan ne tehtyä jo yli 3 tuntia sitten, mutta väsähdin tuonne sohvalle tv:tä tuijottamaan.. Spinningissä kului 296 kcal (josta 50% rasvaa, goodgood!!) ja sen jälkeen jäin juoksumatolle puoleksi tunniksi hölkkäilemään. Hölkkäilyn saldoksi kertyi 219kcal. Keskisyke 138 eli aikamoista etanavauhtia saa vielä taivaltaa, että syke pysyy sopivana. Mutta kaiken kaikkiaan kaloreita siis paloi salilla 515 kaloria, eli varsin sopiva määrä. :)

Nälkä näköjään kasvaa syödessä, muutama vuosi sitten 45min spinning riitti varsin hyvin päivän treeniksi ja salilla kävin kolmisen kertaa viikossa. Nyt tuo yksi spinning ei tunnu vielä missään ja haluan aina tehdä sen lisäksi jotain ekstraa joko salilla tai toisessa aerobisessa jumpassa. On ainakin motivaatio korkealla jos ei muuta. :) Mutta täytyy kyllä malttaa himmaillakin eikä koko ajan vetää sata lasissa, monet jumppaohjaajatkin ovat painottaneet sitä, että täytyy treenata monipuolisesti eri tehoilla. Eli välillä kevyemmin ja välillä täysiä, silloin kuulemma tulee parhaita tuloksia. Vielä kun sitten muistaisi tuon maltin, itse ainakin innostun aina jumpassa ja haluan huitoa ihan täysiä menemään.. :)

Niin ja päivän teema taitaa kyllä muutenkin olla "nälkä kasvaa syödessä", vedin nimittäin sellaiset lihapullaöverit ruokkiksella ettei mitään rajaa :D

AAMUPALA 40g Elovena Plus-puurohiutaleita veteen keitettynä, 150g sokeritonta mehukeittoa, 100g raejuustoa
LOUNAS 8-10 lihapullaa, noin 2dl perunamuusia, salaattia, lasi rasvatonta maitoa
VÄLIPALA Fast Lo-Carb -proteiinipatukka + ennen treeniä tölkki Battery Strippediä
PÄIVÄLLINEN 40g veteen keitettyä täysjyväriisiä, tulista kanakastiketta (100g kanaa, 200g paprikaa, sipulia ja maissia, n.70g tulista taco-kastiketta)
ILTAPALA rasvaton maitorahka + 100g mehukeitto + 10g vehnäleseitä

Yhteensä 1630kcal. Eli juuri ja juuri sallituissa rajoissa. Huh!

Pitää kyllä lopettaa tai ainakin vähentää reippaasti tuon Batteryn juomista. Oon jotenkin onnistunut taas koukuttamaan siihen itseni, viimeksi opiskelujeni loppusuoralla gradua väsäillessä taisi olla sama 1-2 tölkkiä/pvä-vauhti. Battery on vain siitä erikoinen tapaus, että sen juotua ei tee yhtään mitään makeaa mieli, olo on muutenkin kylläinen joten sillä pystyy hieman siirtämään nälkää ja muutenkin olo mukamas piristyy. Ja nyt tuntuu että kaikki keinot ovat sallittuja, jotta ei tulisi mitään makeanhimosta johtuvia repsahduksia ennen herkkupäivää. :) Mutta täytyy kyllä oikeasti alkaa vähentämään sen juomista, ihan kamalaa ajatella kuinka monta pullollista sitä tulee esim. kuukauden tai parin aikana juotua. Saati sitten kun miettii, kuinka paljon rahaa siihen käyttää..

Mutta nyt sitten sen luonnollisen Batteryn ääreen, eli nukkumaan.. Aamulla sitten pirteänä klo 6.00 ylös.. Whipii. En ole välttämättä mikään erityisen pirteä aamu-ihminen, mutta onneksi ollaan jo pitkällä keväässä ja aamuisin on valoisampaa, niin on helpompi herätä. :) Hyvää yötä!

2 kommenttia: