sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Photoshopatut mallit

Facebookissa on levinnyt supermallien ja julkkisten kuvia, joita ei ole photoshopattu. Tällaisten kuvien näkeminen on kyllä hyvä asia, koska vieläkään monet eivät ymmärrä, että lähes kaikki mediassa näkyvät kuvat ovat muokattuja.







Itsekin syyllistyn siihen, että laittelen tänne postauksieni yhteyteen kuvia, joista varmasti suurta osaa on jollain tapaa muokattu. Näen nämä kuvat kuitenkin lähinnä inspiroivina ja ne motivoivat treenaamaan entistä enemmän, vaikka tiedän että kuvien vartaloita on mahdotonta saavuttaa. Rajan asettavat yksinkertaisesti jo pituus, oman vartalon malli ja geneettiset tekijät. Supermallin vartaloa on mahdoton saavuttaa, eikä sellaista vartaloa edes tarvitse kenelläkään olla. Eikä edes supermalleilla ole supermallin vartaloa, koska heidänkin vartalonsa on photoshopattu kuvissa, kuten ylläolevissa kuvissa näkyy. Jos haluaa pudottaa painoa, on unohdettava mallimitat. Laihdutuksen pitää olla terveellistä: treenaaminen ja terveet elintavat auttavat saamaan esille sen parhaan version omasta vartalosta.

Ollaan siis tyytyväisiä itseemme ja unohdetaan mahdottomat photoshopatut vartalounelmat!

2 kommenttia:

  1. Oi, hyvä, kun teit tällaisen postauksen ja laitoit nuo kuvatkin. Tuli heti vähän parempi fiilis, kun näkee, että ne mallitkaan ei oo täydellisessä tikissä. Voi ite tokasta, että on mallinmitoissa :D
    Ja ehkä tämä postaus avaa silmät siitä, että median kuvatkin on muokattuja eivätkä kuvasta todellisuutta :)

    Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, moni meistä on jo valmiiksi melkeinpä mallinmitoissa :D Nämä oikeat kuvat on kyllä todella piristäviä, kun näkee etteivät ne mallit/julkkiksetkaan täydellisiä ole. :)

      Poista